Güzel Giyinmenin Sırları

Her kadın güzel giyinmek ister. Ama herşeyin kuralı olduğunu gibi güzel giyinmeninde kuralları vardır. Elbiseyi taşımak , renk uyumu, ten uyumu , vucut yapısı gibi bir çok şey ama ben kısa yolda gidip sizlere 4 adımda güzel ve şık olmayı anlatacağım .

Vucut Yapısına Göre giyinmek : herkesin vucüt yapısı farklıdır ben zayıfımdır , karşıdaki şişmandır. O yüzden öncelikle kendimizi ve vucüdumuzu tanımalıyız. Eğer şişman iseniz sizlere tavsiyem dar giyinmenizdir. Eğer zayıfı iseniz daha mini giymelisiniz  Üstten dar alttan geniş paçalı pantolonlar tercih edebilirsiniz. 


Renk Uyumu : Bence en önemlisi renk uyumudur. Esmer iseniz pastelveya daha çarpıcı renkler giymeniz. Eğer beyaz tenli iseniz yeşil ,gece mavisi gibi tonlar sizlere baya yakışır.


Aksesuar : Giysiyi tamamlayan kesinlikle aksesuardır. Sade ve siyah giyinmişseniz bir kolye ile günün yıldızı olabilirsiniz. Aksesuar herşeyi tamamlayan bir parçadır. Şal , kemer , yüzük , bileklik gibi tamamlayıcı aksusar kullanabilirsiniz.


Giysiyi Taşımak : Kendinize güvenmeniz gerekmektedir. Mesela etrafınızda görmüşsünüz. Mükemmel giyinmiş ama taşıyamıyor o giysi taşıma güveni yok. İşte öldürücü nokta eğer bu olmazsa giysinin bir özelliği kalmaz emanet gibi durur. Bu nedenle kendinize güven duymalısınız. Yok sen çirkinsin sen bakımsızsın gibi sözlere kulak asmayın . Teninizi yüzünüzü siz seçmediniz bu hak hiç kimseye verilmedi ve bu yüzdende hiç kimsenin konuşma hakkıda yoktur. Kendinize güvenin ! Unutmayın ki sizden başka bir tane bile yok ...

About derin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :